Equi-stream

Spend time training, not travelling!

Equi-stream er det første produktet av profesjonell kvalitet som tilbyr "live" videotrening over internett til hestesporten! 

Trykk her for demo!

Med Equi-stream taes video opp i ridehallen med en eller flere kameraer, og sendes over internett til treneren. For at trener og rytter skal kunne snakke sammen, bærer rytteren et head-set som sender lyd til og fra treneren. Video og lyd mottas umiddelbart, det er normalt ingen merkbar forsinkelse.

Treneren styrer kameraet med en joystick. Det vil si at rytteren kan benytte systemet alene, uten å være avhengig av en kameramann!

Hvis tiden er viktig, bruk den på trening

Lei av å reise? Equi-stream tilbyr videotrening til trenere og ryttere som ellers måtte ha brukt mer tid på å reise til hverandre, enn på selve treningen! Når Equi-stream har blitt installert i ridehallen kan treningen starte med et tastetrykk. 

Bedre bilder gir bedre trening

Internett er en utfordring for "live" video. På internett har vi ingen garantier for at alt vi sender kommer frem, og at det kommer frem i tide. Med "live" video har vi dårlig tid - bildet må komme frem i løpet av brøkdelen av et sekund! 

Den unike teknologien som Lividi har utviklet, kombinert med morgendagens videoprosesseringsteknikker, sørger for at Equi-stream gir deg høykvalitets video på et øyeblikk, selv med moderat båndbredde. Ved hjelp av kamera med høy oppløsning og optisk zoom, kan treneren zoome inn på detaljer, som for eksempel rytterens hender, sete og ben, ellers hestens munn. Dersom flere kameraer anvendes, kan man bytte kameravinkel underveis - og få et enda bedre utgangspunkt for effektiv trening.

Equi-stream gir deg kontinuitet i din trening

  • Tren oftere
  • Oppnå jevn progresjon hele året
  • Få hjelp med uventede problemer når de dukker opp, i stedet for å vente i flere uker på neste trenerbesøk
  • Oppnå bedre resultater - med Equi-stream!

Last ned vår informasjonsbrosjyre om Equi-stream! 

Ċ
Viktor S. Wold Eide,
Mar 19, 2014, 10:09 AM
Comments